Diep verborgen in landelijk België vonden wij een verborgen vallei: Shangri-Lah. Peter and Mieke hebben deze plek omgetoverd tot… ja, tot wat? Woorden schieten tekort. Een poging: een kruising tussen Furby, spiritualiteit en de Efteling. Of misschien: een mystieke, harmonieuze vallei. Maar nee, deze plek nodigde ons ook uit om sommige van onze donkere, onharmonieuze kanten te ontmoeten. We voelden ons op ons gemak, en tegelijk wonderlijk geëmotioneerd. We kunnen dit noch in woorden vatten, noch in beelden.

Als je nieuwsgierigheid gewekt is: Ga hierheen en verblijf een paar nachten in een trippy pipowagen en ervaar de vibe zelf. Mieke en Peter zijn geweldige, fascinerende mensen. Ze kunnen je alles vertellen over hoe ze fietsreizen maakten in India, hoe ze een spirituele gids ontmoetten, hoe ze hun eigen restaurant in Rotterdam hadden en waarom ze dat achter zich lieten om in een vallei in België te gaan leven.