Bijen, watervallen, fruitbomen, leven in een yurt op een steile berg, een chaotische begin in de tuin… deze korte film toont rauwheid en romantiek van het leven hier. Het is er allemaal in Magic Valley, de plek die de Nederlandse Haico en Else kochten in 2017 en waar zij niet alleen hun persoonlijke ecologische voetafdruk willen verkleinen, maar ook iets positiefs aan de aarde willen teruggeven. Het heeft erg lang geduurd voordat we deze video konden publiceren en in de tussentijd is er veel veranderd. De droom is nog steeds erg levend, maar krijgt vervolg in een andere vorm nu. Haico over deze video: “In dit schitterende filmpje zie je de werkzaamheden op ons landje in onze eerste zomer. Wat een heerlijke tijd was dat. Het is kort na de verwoestende bosbranden, maar de energie en het enthousiasme spatten er vanaf. Helaas hebben wij, Haico en Else, het als koppel niet kunnen volhouden. Vanaf half 2019 hebben wij gezamenlijk besloten om ieder zijn weg te gaan. Haico gaat verder met Magic Valley, oa als imkerij. Else gaat een tijdje reizen om daarna mogelijk in de buurt haar plekje te vinden”.

Magic Valley op Facebook: https://www.facebook.com/magicvalleyportugal/